Home     **JURA Kopjes warmer
**JURA Kopjes warmer

**JURA Kopjes warmer


**JURA Kopjes warmer
€ 199.00

  • Productinformatie
  • ANDER KLANTEN KOCHTEN OOK!

Kopjeswarmer
Het genieten van koffiespecialiteiten is meestal een vast onderdeel van ons dagelijks leven. Daar houdt de kopjeswarmer rekening mee en met de aangenaam programmeerbare in- en uitschakeltijd zorgt hij ervoor dat de koffie (highlight) nooit wordt vergeten. Op het gewenste tijdstip wordt het apparaat in-, respectievelijk uitgeschakeld, zodat de kopjes op het juiste moment de optimale temperatuur voor het perfecte koffiegenot hebben.
De kopjeswarmer beschikt over twee laden met een modern dempingssysteem voor geruisloos sluiten. Hij biedt per etage plaats aan 6 cappuccino- (ø 90 mm), 4 koffie- (ø 66 mm) of 5 espressokopjes (ø 57 mm). Een ideale capaciteit voor het gebruik thuis om uw gezin of vrienden te verwennen met koffiespecialiteiten.
De elegante, gebogen vorm past voortreffelijk bij alle IMPRESSA- en ENA-volautomaten van JURA. De transparante zijwanden van hoogwaardige, matte kunststof tonen licht en elegant. Met een breedte van slechts 12,2 cm kan de kopjeswarmer perfect naast uw volautomaat van JURA staan.