Home     ACTIE JURA IMPRESSA F8 TFT
ACTIE JURA IMPRESSA F8 TFT

ACTIE JURA IMPRESSA F8 TFT


ACTIE JURA IMPRESSA F8 TFT


GRATIS KOFFIEPAKKET EN STARTPAKKET VOOR REINIGING€ 1199.00

  • Productinformatie

IMPRESSA F8 TFT

Koffie de klok rond

Voor het eerst wordt een TFT-kleurendisplay gebruikt in de compacte klasse van JURA. Hierdoor wordt de bediening via de Rotary Switch zeer gemakkelijk en begrijpelijk. Vier koffiespecialiteiten kunnen individueel op het startbeeldscherm worden geprogrammeerd. Zo maakt u steeds op de snelste wijze uw favoriete koffie.

De innovatieve aroma+-molen zorgt ervoor dat de lange ontbijtkoffie net zo betoverend smaakt als de pittige espresso, de klassieke koffie crème of de trendy cappuccino. Hij maalt bijzonder behoedzaam en maakt van koffiegenot op elk moment een aromatisch kunstwerk. Bij de cappuccino wordt de koffie altijd met een fijn schuimkapje bekroond. Dankzij de technologie voor microschuim heeft dat een luchtig zachte, verleidelijke consistentie.

JURA's zorgvuldige gebruik van kostbare grondstoffen blijkt uit veel details: De E.S.M. © beschikt over een energiespaarpotentieel van 40 procent, de Zero Energy Switch vermijdt standby-energie, door het gebruik van verse koffiebonen kan onnodig afval worden.
TFT-kleurendisplay met Rotary Selection

De TFT-technologie van JURA nu ook in de compacte klasse. Door eenvoudig aan de Rotary Switch te draaien wordt op het moderne 2,8" display een parade van koffiespecialiteiten gestart. Eén druk op de toets is genoeg om koffiedromen in vervulling te laten gaan. Vier favorieten kunnen afzonderlijk op het startbeeldscherm worden geprogrammeerd en vrij worden benoemd.

Energie-efficiënt en pijlsnel klaar voor gebruik

Veeleisende koffiegenieters waarderen aan de IMPRESSA F8 met name de combinatie van technische perfectie en snelheid. In een mum van tijd sprint de hoogwaardige volautomaat voor koffiespecialiteiten van nul naar koffiegenot. Hiervoor zorgt een modern en bijzonder energie-efficiënt thermoblok.
De IMPRESSA F8 legt de lat echter niet alleen met betrekking tot de snelheid opnieuw een stukje hoger. Dankzij het uitstekende energiemanagement blinkt ze ook uit bij het stroomsparen.

Twee keer zo snelle aroma+-molen

Dankzij de geperfectioneerde snijhoeken in de maalkegel konden de ingenieurs van JURA de efficiëntie aanzienlijk verhogen, waardoor het veelzijdige natuurlijke aroma optimaal wordt geconserveerd en de duur van het maalproces met de helft wordt verminderd. Dit garandeert een volmaakt en puur koffiegenot, waarbij de bereidingstijd is verkort en de geluidsemissie is teruggebracht.
Dankzij de poederschacht voor gemalen koffie kunnen verdere koffiesoorten, zoals cafeïnevrije, worden gebruikt.

Revolutionaire technologie voor microschuim

Een heetwaterfunctie voor thee en de stoomportie voor het automatisch verwarmen van melk voor hete, opgeschuimde chocolade behoren net zo tot de prestatiekenmerken als het innovatieve cappuccinosysteem. Hierdoor kunnen trendspecialiteiten eenvoudig worden bereid, zonder het kopje te verplaatsen. Door het openen van de draaiknop stroomt luchtig zachte melkschuim van een ultieme fijnheid en met een tongstrelende consistentie in het kopje, het wordt vervolgens door de koffie tot een typische cappuccino gecompleteerd. Dankzij de traploos in hoogte verstelbare koffie- en melkuitloop kan het feest voor zintuigen worden gevierd in elke gangbare maat koffiekop.