Home     DUBBELWANDIGE WATERKOKER WIT
DUBBELWANDIGE WATERKOKER WIT

DUBBELWANDIGE WATERKOKER WIT


DUBBELWANDIGE WATERKOKER WIT
€ 79.99
Cadeau verpakkingArtikelcode: DWWKW

  • Productinformatie

Graef Waterkoker 1,5 L

Deze mooie waterkoker heeft een grote inhoud van 1,5 liter. Dat is lekker makkelijk voor tijdens een feestje! De waterkoker heeft bovendien een praktische aan- en uitschakelaar die voorzien is van een indicatielampje. Dankzij de speciale oprolmogelijkheid aan de onderkant kan het snoer van 80 centimeter eenvoudig worden opgeborgen. Bovendien is het vermogen van deze koker groot, maar liefst 2150 Watt!
Waterkoker met comfortabel gemak

De WK waterkoker heeft een stijlvol ontwerp van roestvrij staal met een plastic coating. Deze waterkoker van Graef staat voor gemak, want hij is voorzien van een handige handgreep. Op deze handgreep zit een knop waarmee het deksel opent. Altijd binnen handbereik! Daarnaast heeft de waterkoker een capaciteitsaanduiding aan de binnenkant en een uitneembaar filter tegen kalk.
Veilige WK waterkoker

Deze waterkoker van het merk Graef heeft een innovatief design, welke tevens zeer veilig is. De kan is bijvoorbeeld dubbelwandig, waardoor de buitenkant koel blijft. Daarnaast schakelt de waterkoker automatisch uit wanneer hij uit het basisstation gehaald wordt. Bij het terugzetten, maakt de kan altijd even contact. Ook heeft de koker een oververhitting- en droogkookbeveiliging.

Met deze Graef waterkoker kun je in één keer 1.5 liter water koken. Dankzij de automatische uitschakeling en droogkookbeveiliging is de waterkoker veilig in gebruik. Wanneer je de knop ingedrukt houdt gaat het deksel van het apparaat open. Deze dubbelwandige waterkoker is aan de binnenkant vervaardigd van roestvrijstaal, terwijl de buitenkant van acryl gemaakt is.

Inhoud: 1.5 liter
Aan-/uitschakelaar
360°C draaibaar
Droogkookbeveiliging
Automatische uitschakeling
Diameter 14,5 cm
Elektrische vereisten 230 volt
Garantie (in jaren) 2 jaar
Hoogte        25,5 cm
Inhoud (in liters)        1,5
Kalkfilter Uitneembaar
Materiaal RVS,Kunststof
Snoerlengte 80 cm
Snoeropbergmogelijkheid
Vermogen        2150 Watt