...
Home     HAZELNOOTOLIE 500ML
HAZELNOOTOLIE 500ML

HAZELNOOTOLIE  500ML


HAZELNOOTOLIE 500ML
€ 12.50
Cadeau verpakking


  • Productinformatie

Geroosterde hazelnootolie is het goed bewaarde geheim van veel topchefs. Het geeft een rijke smaak aan salade, gegrild vlees, pasta, kaas, vlees- en visgerechten en gebak. Hazelnootolie kan bovendien ook dienen als een smaakvol en gezond alternatief voor boter bij pasta's, aardappelen, of bonen. De olie combineert goed met citroensap, of azijn voor een lichte, smaakvolle vinaigrette.

Vanwege de uitstekende kwaliteit hazelnoten, wordt deze olie beschouwd als een delicatesse die wereldwijd wordt gewaardeerd. De hazelnoot wordt zacht geroosterd en nadien koud geperst. Hazelnootolie heeft een hoog gehalte aan enkelvoudige onverzadigde vetzuren en kan zo bijdragen aan een cholesterol verlagend dieet.
Deze delicate en intens geurende hazelnootolie is uitstekend geschikt voor het maken van heerlijke salades, soepen en sauzen. Bijvoorbeeld een carpaccio van tonijn is erg lekker met hazelnootolie. Verder heerlijk over parfaits, fruitsalade, pannenkoeken, verfijnd cakes en gebak. Heerlijk een scheutje over chocolade mouse, of in combinatie met andere chocolade gerechten.