Home     IMPRESSA X9 PLATINA
IMPRESSA X9 PLATINA

IMPRESSA X9 PLATINA


IMPRESSA X9 PLATINA


PRIJS INCL BTW€ 5450.00

  • Productinformatie

Genoemde prijzen zijn inclusief installatie en onderhoud met service aan huis het eerste jaar.


Koffiespecialiteiten
De IMPRESSA X9 bereidt met één druk op de knop trendy specialiteiten zoals cappuccino, latte macchiato, koffie verkeerd enz. zelfs zonder het kopje te hoeven verplaatsen. meer dan 20 verschillende koffiespecialiteiten kunnen geprogrammeerd worden. Tien daarvan kunnen zelfs aan hun eigen toets worden toegewezen.

Gebruiksvriendelijk
De Nederlandstalige tekstdisplay en de duidelijke symbolen op de producttoetsen maken de IMPRESSA X9 perfect geschikt voor zelfbediening. De geïntegreerde spoel-, reinigings- en ontkalkingsprogramma’s maken het onderhoud eenvoudig.

Design
Het gedistingeerde, onmiskenbare design maakt van de IMPRESSA X9 een elegante verschijning die in iedere omgeving op zijn plaats is.

2 Koffiemolens
Dankzij de twee high performance koffiemolens, voorzien van conische maalschijven, kunt u twee verschillende brandingen of melanges gebruiken of u kunt uit beide molens tegelijk uw eigen melange samenstellen. De twee transparante bonenreservoirs hebben ieder een inhoud van 650 gram. De actieve bonenbewaking geeft ruim op tijd een signaal in de display wanneer de bonen bijgevuld moeten worden.