Home     IMPRESSA Xs95 ONE TOUCH
IMPRESSA Xs95 ONE TOUCH

IMPRESSA Xs95 ONE TOUCH


IMPRESSA Xs95 ONE TOUCH


PRIJS INCL BTW€ 2250.00

  • Productinformatie

Wie aan koffie denkt, denkt tegenwoordig niet alleen maar aan espresso of café crème, maar ook aan populaire specialiteiten als caffè latte (koffie verkeerd), cappuccino of latte macchiato.
Al deze producten bereidt de IMPRESSA XS95 One Touch met verse melk en zelfs zonder dat u het kopje hoeft te verplaatsen. Ook in winkels, op kantoor of in de cateringbranche wordt steeds vaker naar koffiespecialiteiten gevraagd. Dus het feit dat de IMPRESSA XS95 One Touch twaalf verschillende producten met letterlijk een druk op de knop bereidt is welkom nieuws.
  • Latte macchiato en cappuccino met één druk op de knop
  • Energie Spaar Modus (E.S.M.©)
  • Actieve bonenbewaking
  • Geïntegreerd spoel-/, reinigings- en ontkalkingsprogramma
  • Inworp voor gemalen koffie

Design
De design bedieningselementen zijn niet alleen optische highlights maar leveren ook een grote bijdrage aan het bedieningsgemak.

Eco-intelligentie
De IMPRESSA XS95 One Touch is zuinig op het milieu en uw portemonnee. Dankzij de Energie Spaar Modus (E.S.M.©) is de energiebehoefte zo’n 40% lager.

One Touch
Met één druk op de knop bereidt deze volautomaat uw koffiespecialiteit met melk, zonder het kopje te hoeven verplaatsen.

Compleet koffiesysteem
Samen met de optioneel verkrijgbare accessoires als een koppenwarmer, bijpassende melkkoeler of een afrekensysteem laat de machine zich modulair uitbreiden tot een complete koffie-oplossing.