Home     JURA IMPRESSA F7 SEMI OTC PB-A+
JURA IMPRESSA F7 SEMI OTC PB-A+

JURA IMPRESSA F7 SEMI OTC PB-A+


JURA IMPRESSA F7 SEMI OTC PB-A+
€ 1119.00


JURA | Artikelcode: 13639

  • Productinformatie

Eén van de belangrijkste nieuwelingen van 2012 is in aantocht: de nieuwe IMPRESSA F7.

Snel en veelzijdig

De IMPRESSA F7 is een geheel nieuw model met een semi one touch-bediening: het bereiden van een melkspecialiteit vindt plaats door op de toets te drukken en de draaiknop te openen voor de nieuwe Easy fijnschuimuitloop die een nóg betere melkschuimkwaliteit levert. De IMPRESSA F7 heeft een uiterst korte opwarmtijd. De nieuwe Aroma+ molen is stiller, zorgt voor een beter aromabehoud en een maalduur die tot de helft is gereduceerd. Bovendien is de IMPRESSA F7 geschikt voor gebruik met de nieuwe Cool Control Wireless.

De meest gekochte volautomaat, de IMPRESSA F50 van JURA, krijgt een waardige opvolger: de IMPRESSA F7.

De heldere vormen, de expressieve lijnen en de duidelijke structuren maken de IMPRESSA F7 tot een sterke persoonlijkheid. Op subtiele wijze brengt het onmiskenbare design de sterkte, de souvereiniteit en het vakmanschap van het hoogwaardige Zwitserse kwaliteitsproduct tot uiting.

Volledig in overeenstemming met de populaire en beproefde IMPRESSA-F-serie presenteert de IMPRESSA F7 zich met een zelfverklarend en eenvoudig bedieningsconcept. Koffieliefhebbers kunnen de gewenste specialiteit hierdoor intuïtief en direct bereiden. Vanzelfsprekend bereidt het apparaat naar wens ook één of twee kopjes gelijktijdig.

Aroma+-molen  voor een grote diversiteit aan koffiespecialiteiten, van ristretto, espresso en koffie tot cappuccino
Eenvoudig bedieningsconcept met centraal gepositioneerde bereidingstoetsen
Energie-efficiënt en ultrasnel klaar voor gebruik
In hoogte verstelbare koffie- en melkschuim-/melkuitloop (65 – 111 mm) met geïntegreerde kopjesverlichting in amber en wit