Home     JURA IMPRESSA J9 II GENERETION
JURA IMPRESSA J9 II GENERETION

JURA IMPRESSA J9 II GENERETION


JURA IMPRESSA J9 II GENERETION
€ 1819.00
KIES UW CADEAU*JURA | Artikelcode: 13540

  • Productinformatie

met één druk op de knop een koffiespecialiteit naar keuze

Ultiem koffiegenot
JURA Nederland B.V. introduceert een nieuwe koffievolautomaat waarmee met één druk op de knop de heerlijkste koffiespecialiteiten bereid kunnen worden uit verse bonen. Het is de IMPRESSA J9 One Touch. Deze machine is van een unieke topklasse en dat is te zien ook. Hij heeft prachtige lijnen en rondom een dubbele laklaag in Brilliant Silver met metallic effect.  Deze volautomaat heeft veel mogelijkheden en is bovendien zeer eenvoudig te bedienen.

Met één druk op de knop
In deze koffiemachine is de modernste technologie toegepast. De koffie is dan ook van een superieure kwaliteit. Elk kopje, dag aan dag, vele jaren lang.
De bediening ervan is uitermate eenvoudig. Met de Rotary Selection kan - heel gemakkelijk - een keuze worden gemaakt uit een scala aan koffiespecialiteiten, van een latte macchiato tot aan een ristretto. Vervolgens  bereidt  de one-touch-koffievolautomaat  - met één druk op de knop - de gewenste koffiespecialiteit zonder dat het kopje of glas verplaatst hoeft te worden.
Dankzij de nieuwe MicroFoam-technologie van JURA is ook de melkschuimlaag van een unieke kwaliteit.  
Eén druk op de knop en…. puur genieten dus!

Meer voordelen
  • Cappuccino en latte macchiato met één druk op de knop, in kopjes en glazen tot een hoogte van 150 mm;
  • In hoogte en breedte verstelbare koffie-uitloop.

Design
JURA ziet haar volautomatische koffiemachines als objecten waarmee men uitdrukking geeft aan zijn goede smaak. Diverse JURA-volautomaten zijn bekroond met internationaal gerenommeerde designprijzen. Deze nieuwe koffiemachine is ook een echt designobject. Het kenmerkende ‘cool nordic design’ combineert de lijnen met de heldere vlakken tot een prachtig harmonieus geheel.  Met liefde voor het detail en voor edele metalen.

Duurzaamheid
Het zuinig omgaan met waardevolle hulpbronnen ligt JURA na aan het hart.  JURA-koffievolautomaten zijn dan ook ongeëvenaard als het om energie-efficiëntie gaat. De machines zijn voorzien van de Energy Safe Mode (E.S.M.©) waarmee meer dan 40% energie bespaard wordt. De Zero-Energy Switch reduceert de stand-by energie tot nul.
De machines besparen niet alleen energie. Ze dragen ook bij aan het beperken van de hoeveelheid afval en daarmee aan de bescherming van het milieu op de lange termijn.

IMPRESSA J9 One Touch Gen. II
Heldere lijnen, zeer eenvoudige bediening en talrijke mogelijkheden. Eigenschappen die leiden tot het ultieme genot voor de koffie- en designliefhebber. Met de One-Touch-Cappuccino functie bereidt u – met één druk op de knop – een met melkschuim bekroonde koffiespecialiteit, zonder dat u het kopje of glas hoeft te verschuiven. Dankzij de in hoogte en breedte verstelbare koffie-uitloop komen de ‘klassiekers’ met een perfecte crèmalaag in elk kopje.