Home     JURA IMPRESSA Z9 TFTALU
JURA IMPRESSA Z9 TFTALU

JURA IMPRESSA Z9 TFTALU


JURA IMPRESSA Z9 TFTALU
€ 2390.00


JURA | Artikelcode: 13647

  • Productinformatie

De Rotary Switch en de TFT kleurendisplay staan garant voor een intuïtieve bediening.
Op het scherm worden zes producten weergegeven. Met de Rotary Selection kunt u ook nog eens elf specialiteiten kiezen. Dat betekent dat u in een mum van tijd elke koffievariëteit kunt bereiden die u maar wenst. Dankzij de ‘koffie à la carte’ selectiefunctie is het scala aan mogelijkheden bijna onbeperkt, want hierdoor kunt u heel snel de instellingen aanpassen aan uw behoeften. Bij state-of-the-art technologie gaat het louter om het creëren van een eerlijk en authentiek resultaat. De Aroma+ molen kan twee keer zo snel verse koffiebonen malen als conventionele molens terwijl tegelijkertijd alle heerlijke aroma’s bewaard blijven. Er zijn twee thermoblokken (een voor koffie en heet water en een andere voor stoom) die voor  optimale bereidingsomstandigheden zorgen. Elke temperatuurschommeling die zich voordoet tijdens lange perioden waarin de machine niet wordt gebruikt, wordt automatisch gecompenseerd door het intelligente voorverwarmingssysteem.
Dergelijke innovaties vormen de sleutel tot de ultieme koffiebeleving. En die begint zodra het zuivere aroma via de in hoogte en breedte verstelbare koffieuitloop naar de kopjes wordt verplaatst…
Latta macchiato, cappuccino en andere koffiespecialiteiten zijn over de hele wereld bijzonder populair. Dankzij de fijnschuimtechnologie is de IMPRESSA Z9 One Touch TFT in staat om melkschuim te produceren met een fijne, vederlichte consistentie die de kroon vormt op al deze trendy specialiteiten. Doordat de cappuccino-uitloop in hoogte verstelbaar is tot 153 mm, kunnen zelfs grote latte macchiatoglazen gemakkelijk worden gebruikt. U hoeft nu niet langer de deur uit voor deze koffiespecialiteiten: u kunt ook thuis - heel eenvoudig - al deze variëteiten bereiden!

Zodra u deze machine ziet, beseft u dat de IMPRESSA Z9 One Touch TFT een nieuwe
standaard neerzet. Dat doet deze machine op diverse niveaus met de indrukwekkende
koffiekwaliteit, de gebruikersvriendelijke bediening en het boeiende ontwerp.
De machine is gemaakt van hoogkwalitatieve materialen, naar Zwitserse precisiestandaarden,
en is het toonbeeld van een sterk en stil type. Als de gewenste optie
is geselecteerd op de hoge-resolutie TFT kleurendisplay, begint de machine bijna
geruisloos een espresso, koffie, latte macchiato, cappuccino of een andere specialiteit
te bereiden. De kopjesverlichting staat er garant voor dat het uiteindelijke resultaat
altijd wordt gepresenteerd in het beste licht. Dit verandert elke koffiespecialiteit in
een traktatie die alle zintuigen prikkelt.