Home     NIEUW JURA E60
NIEUW JURA E60

NIEUW JURA E60


NIEUW JURA E60
€ 879.00

  • Productinformatie

Pure klasse voor koffieliefhebbers

Met de nieuwe E-serie van JURA wordt koffiegenot naar een nog hoger niveau getild. Het bereidingsproces voor espresso is totaal geperfectioneerd. Het unieke extractieproces (P.E.P.©) – een wereldprimeur! – optimaliseert de extractietijd en garandeert een maximum aan aroma, bij alle koffiespecialiteiten.

Intelligent watersysteem (I.W.S.®) met automatische filterdetectie (RFID)
Eenvoudige bediening met TFT-kleurendisplay
Vaatwasmachinebestendige melkuitloop voor maximale hygiëne


Nieuwe JURA E60, een klasse apart voor koffieliefhebbers:
pulserend extractieproces (P.E.P.©) voor de perfecte espresso

Met de lancering van de JURA E60 heeft JURA een wereldprimeur. Dankzij een nieuw ontwikkeld pulserend extractieproces (P.E.P.©) komen in deze volautomatische koffiemachine alle koffiearoma’s optimaal tot hun recht. Voor een scala aan perfecte koffiespecialiteiten. Met één druk op de knop. De E60 is bovendien compact en stijlvol en past in elke keuken.

Wereldprimeur: P.E.P.© voor perfecte espresso
In de JURA E60 is het bereidingsproces voor espresso totaal geperfectioneerd. Dankzij een uniek, pulserend extractieproces (P.E.P.©) - waarbij het water met regelmatige pulsen en korte intervallen door de vers gemalen koffie wordt geperst -  komen alle koffiearoma's maximaal tot ontplooiing. Een wereldprimeur voor perfecte espresso. Daarnaast kent de E60 acht verschillende intensiteitsniveaus zodat koffieliefhebbers hun koffiespecialiteit kunnen aanpassen aan hun individuele smaak.

Intelligent watersysteem (I.W.S.®) voor automatische filterdetectie
Ook het intelligente watersysteem (I.W.S.®) een noviteit van de E60. Met dit door JURA ontwikkelde systeem worden de voordelen van de CLARIS-waterfilters optimaal benut. Deze filters, die exclusief voor JURA-koffiemachines zijn ontwikkeld, zorgen voor een optimale waterkwaliteit doordat ze stoffen uit het water verwijderen die afbreuk doen aan de smaak en de geur, zoals zware metalen en chloor. Ook beschermen ze het doorloopsysteem tegen kalk. Dankzij moderne RFID-technologie zorgt het intelligente watersysteem in de E60 er nu voor dat de filterpatroon en de koffiemachine draadloos met elkaar verbonden zijn en de filter automatisch wordt gedetecteerd. Dat maakt het gebruik van de filters niet alleen optimaal maar ook eenvoudig.

Snel en eenvoudig
Met de E60 kan snel en eenvoudig een koffiespecialiteit worden bereid. Hiervoor zijn aan de voorzijde van de machine toetsen geplaatst voor vier functies: espresso, koffie, cappuccino en melkschuim. De bediening van de TFT-kleurendisplay spreekt voor zich.
Ook het verwijderen van het waterreservoir en het bijvullen van de koffiebonen vindt aan de voorzijde plaats. En dat bespaart ruimte.

Totale hygiëne gegarandeerd
De geïntegreerde spoel- en reinigingsprogramma’s van de E60 zorgen, met één druk op de knop, voor TÜV-gecertificeerde hygiëne. Nieuw bij de E60 is dat de melkuitloop gemakkelijk losgemaakt kan worden voor reiniging in de vaatwasmachine. Een garantie voor hygiëne en perfect melkschuim.

Elegant design
De E60 heeft een opvallende, eigentijdse vormgeving en past perfect in elke keuken. De symmetrische vormen gecombineerd met aandacht voor detail geven de machine een elegante uitstraling.


JURA: focus op innovatie
JURA heeft zich de afgelopen decennia ontwikkeld tot een internationale speler op de koffiemarkt. Het heeft in totaal al meer dan 3 miljoen koffiemachines in de markt gezet; met passie voor topkwaliteit en een focus op innovatie. JURA-specialisten zijn continu bezig met de ontwikkeling van de allernieuwste JURA-technologieën. De nieuwe JURA E60 is er een bewijs van.

JURA – If you love coffee