Home     NIEUW JURA Z6
NIEUW JURA Z6

NIEUW JURA Z6


NIEUW JURA Z6
€ 2390.00


Artikelcode: 15011

  • Productinformatie

Espressokwaliteit in optima forma


Tien verschillende intensiteitsniveaus staan garant voor individueel genot, geheel naar eigen smaak. Omgeven door een warm, amberkleurig licht stroomt de koffie in optima forma in het kopje; bekroond met een hazelnootkleurige, fluweelzachte crèmalaag. Het resultaat: waarschijnlijk de beste espresso aller tijden – natuurlijk met één druk op de knop.


De bekroning


Waar koffiespecialiteiten worden veredeld met melk en melkschuim, blijkt de Z6 een ware meester in de kroningsceremonie te zijn. De machine schakelt daarbij automatisch om van melk- naar melkschuimproductie. Ook kan de melktemperatuur geheel naar eigen wens worden geregeld: een wereldprimeur voor koffievolautomaten voor thuisgebruik!


Intelligent Water System (I.W.S.®) met automatische filterdetectie


Als eerste volautomaat beschikt de Z6 over automatische filterdetectie. Mogelijk gemaakt door moderne RFID (Radio Frequentie IDentificatie)-technologie.


Verfijnde functionaliteit


De Z6 fascineert door zijn prestaties en zijn uiterst compacte afmetingen. De machine kan – heel comfortabel – aan de voorzijde bediend worden. Ook het verwijderen van het waterreservoir en het bijvullen van koffiebonen kan aan de voorzijde plaatsvinden. En dat bespaart ruimte. De elegante verlichting van het waterreservoir onderstreept het belang van de waterkwaliteit voor een perfect koffieresultaat.