Home     URA ENA MICRO 9 ONE TOUCH
URA ENA MICRO 9 ONE TOUCH

URA ENA MICRO 9 ONE TOUCH


URA ENA MICRO 9 ONE TOUCH
€ 919.00


JURA | Artikelcode: 13587

  • Productinformatie

JURA introduceert de kleinste One Touch koffievolautomaat ter wereld, de ENA Micro 9 One Touch.

Met een breedte van 23 cm, een hoogte van 32,3 en een diepte van 44,5 cm, neemt deze volautomaat bijzonder weinig plaats in maar biedt daarentegen heel veel: een fascinerende diversiteit aan koffiespecialiteiten, uit verse bonen, gewoon met één druk op de knop.

Compact en mooi
De ENA Micro 9 is 11% lager dan de automaten van de huidige ENA-serie.
Een nieuwe ontwikkelde zetgroep maakt het mogelijk om de meest compacte volautomaat ter wereld te realiseren. Het is een prachtige combinatie geworden van technisch vernuft en design. Hét kenmerk van alle JURA koffievolautomaten.

Met één druk op de knop
De ENA Micro 9 is heel eenvoudig te bedienen. De symbolen zijn begrijpelijk en de toetsen prettig. En er is maar één druk op de knop voor nodig om de gewenste koffiespecialiteit te bereiden. Perfecte koffie in een kopje dat nooit verschoven hoeft te worden, welke specialiteit ook gekozen wordt. Eenvoudiger kan niet.

Koffiegenot
Hoe compact de ENA Micro 9 ook is, hij biedt de koffieliefhebber een scala aan koffiespecialiteiten: latte macchiato, cappuccino, café crème en espresso. Allemaal van uitstekende kwaliteit. De koffie wordt bereid uit verse bonen en bij de melkschuimspecialiteiten wordt geavanceerde microschuimtechnologie toegepast.
Met deze kleine koffievolautomaat kunnen koffieliefhebbers koffie gaan beléven. Dag na dag, vele jaren lang.

Duurzaamheid
JURA-koffievolautomaten zijn ongeëvenaard, ook als het om energie-efficiëntie gaat. De ENA Micro 9 One Touch is daar een voorbeeld van. De Zero-Energy Switch koppelt het apparaat na het uitschakelen volledig los van het lichtnet. Daardoor wordt alleen energie verbruikt tijdens de koffiebereiding.