Overslaan naar inhoud
  • Volg ons
  • 0 6330 13 602
Kookwinkel van Putten
  • 0
  • 0
  • Aanmelden
  • Neem contact MET ONS OP
  • Webshop
  • Jura
  • Over ons
  • Recepten
Kookwinkel van Putten
  • 0
  • 0
    • Webshop
    • Jura
    • Over ons
    • Recepten
  • 0 6330 13 602
  • Volg ons
  • Aanmelden
  • Neem contact MET ONS OP

Bruschetta met Tomaat, Basilicum en Merlot Balsamico

  • Recepten
  • Bruschetta met Tomaat, Basilicum en Merlot Balsamico
  • 7 juli 2025 in
    Bruschetta met Tomaat, Basilicum en Merlot Balsamico
    Yvon Strooker
    • 1 Frans stokbrood of ciabatta, in plakjes gesneden
    • 4 grote tomaten, in blokjes gesneden
    • 1 teentje knoflook, geperst
    • 50 ml Merlot Balsamico
    • 1 handvol verse basilicum, gescheurd
    • Zout en peper naar smaak
    • 2 el olijfolie

    Bereidingswijze:

    1. Rooster de plakjes stokbrood in de oven of op een grillpan totdat ze knapperig zijn.
    2. Meng de tomaten, knoflook, basilicum, Merlot Balsamico, zout en peper in een kom.
    3. Besprenkel de geroosterde broodjes met olijfolie en schep het tomatenmengsel erop.
    4. Serveer meteen, eventueel met extra basilicum als garnering.

    Gegrilde Biefstuk met Merlot Balsamico Glazuur
    Copyright © La Culina 
    Aangeboden door Odoo - De #1 Open source e-commerce
    Je dynamische snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.
    Website logo

    Het respecteren van je privacy is onze prioriteit.

    Het gebruik van cookies van deze website in deze browser toestaan?

    We gebruiken cookies om een verbeterde ervaring op deze website te bieden. Je kan meer te weten komen over onze cookies en hoe we ze gebruiken in onze .

    Alle cookies toestaan Alleen essentiële cookies toestaan