Overslaan naar inhoud
  • Volg ons
  • 0 6330 13 602
Kookwinkel van Putten
  • 0
  • 0
  • Aanmelden
  • Neem contact MET ONS OP
  • Webshop
  • Jura
  • Over ons
  • Recepten
Kookwinkel van Putten
  • 0
  • 0
    • Webshop
    • Jura
    • Over ons
    • Recepten
  • 0 6330 13 602
  • Volg ons
  • Aanmelden
  • Neem contact MET ONS OP

Gegrilde Biefstuk met Merlot Balsamico Glazuur

  • Recepten
  • Gegrilde Biefstuk met Merlot Balsamico Glazuur
  • 7 juli 2025 in
    Gegrilde Biefstuk met Merlot Balsamico Glazuur
    Yvon Strooker

    Gegrilde Biefstuk met Merlot Balsamico Glazuur

    Ingrediënten:

    • 2 biefstukken (bij voorkeur ribeye of entrecote)
    • 50 ml Merlot Balsamico
    • 2 el honing
    • 1 el olijfolie
    • 1 teentje knoflook, fijngehakt
    • Zout en peper naar smaak
    • Verse tijm of rozemarijn voor garnering

    Bereidingswijze:

    1. Meng de Merlot Balsamico, honing, olijfolie, knoflook, zout en peper in een klein pannetje. Laat dit mengsel 5-10 minuten op laag vuur inkoken tot het een dikkere saus wordt.
    2. Verhit een grillpan of barbecue en grill de biefstuk naar wens (bijv. medium-rare).
    3. Haal de biefstuk van de grill en laat deze een paar minuten rusten.
    4. Serveer de biefstuk met de Merlot Balsamico-glazuur en garneer met verse kruiden.

    Gepofte biet met Merlot Balsamico
    Copyright © La Culina 
    Aangeboden door Odoo - De #1 Open source e-commerce
    Je dynamische snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.
    Website logo

    Het respecteren van je privacy is onze prioriteit.

    Het gebruik van cookies van deze website in deze browser toestaan?

    We gebruiken cookies om een verbeterde ervaring op deze website te bieden. Je kan meer te weten komen over onze cookies en hoe we ze gebruiken in onze .

    Alle cookies toestaan Alleen essentiële cookies toestaan