Overslaan naar inhoud

Gegrilde Biefstuk met Merlot Balsamico Glazuur

Gegrilde Biefstuk met Merlot Balsamico Glazuur

Ingrediënten:

  • 2 biefstukken (bij voorkeur ribeye of entrecote)
  • 50 ml Merlot Balsamico
  • 2 el honing
  • 1 el olijfolie
  • 1 teentje knoflook, fijngehakt
  • Zout en peper naar smaak
  • Verse tijm of rozemarijn voor garnering

Bereidingswijze:

  1. Meng de Merlot Balsamico, honing, olijfolie, knoflook, zout en peper in een klein pannetje. Laat dit mengsel 5-10 minuten op laag vuur inkoken tot het een dikkere saus wordt.
  2. Verhit een grillpan of barbecue en grill de biefstuk naar wens (bijv. medium-rare).
  3. Haal de biefstuk van de grill en laat deze een paar minuten rusten.
  4. Serveer de biefstuk met de Merlot Balsamico-glazuur en garneer met verse kruiden.

Gepofte biet met Merlot Balsamico