Overslaan naar inhoud
  • Volg ons
  • 0 6330 13 602
Kookwinkel van Putten
  • 0
  • 0
  • Aanmelden
  • Neem contact MET ONS OP
  • Webshop
  • Jura
  • Over ons
  • Recepten
Kookwinkel van Putten
  • 0
  • 0
    • Webshop
    • Jura
    • Over ons
    • Recepten
  • 0 6330 13 602
  • Volg ons
  • Aanmelden
  • Neem contact MET ONS OP

Gekarameliseerde Ui en Merlot Balsamico Tarte tartin

  • Recepten
  • Gekarameliseerde Ui en Merlot Balsamico Tarte tartin
  • 7 juli 2025 in
    Gekarameliseerde Ui en Merlot Balsamico Tarte tartin
    Yvon Strooker

    Ingrediënten:

    • 1 vel bladerdeeg
    • 3 grote uien, in dunne ringen gesneden
    • 50 ml Merlot Balsamico
    • 2 el olijfolie
    • 1 el bruine suiker
    • 1 el balsamicoazijn
    • 100 g zachte brie of geitenkaas
    • Zout en peper naar smaak

    Bereidingswijze:

    1. Verhit de olijfolie in een grote pan en bak de uien op laag vuur totdat ze zacht zijn (ongeveer 20 minuten).
    2. Voeg de bruine suiker en Merlot Balsamico toe aan de uien en laat ze karamelliseren.
    3. Rol het bladerdeeg uit op een bakplaat en bak het in de oven volgens de instructies op de verpakking.
    4. Verdeel de gekaramelliseerde uien over het bladerdeeg, verkruimel de kaas erover en bak nog eens 5-10 minuten.
    5. Serveer warm als voorgerecht of bijgerecht.

    Paddenstoelen Risotto met Merlot Balsamico en Truffelolie
    Copyright © La Culina 
    Aangeboden door Odoo - De #1 Open source e-commerce
    Je dynamische snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.
    Website logo

    Het respecteren van je privacy is onze prioriteit.

    Het gebruik van cookies van deze website in deze browser toestaan?

    We gebruiken cookies om een verbeterde ervaring op deze website te bieden. Je kan meer te weten komen over onze cookies en hoe we ze gebruiken in onze .

    Alle cookies toestaan Alleen essentiële cookies toestaan