Ingrediënten
- 1 komkommer, in dunne plakjes
- 2 wortels, geraspt
- 1 rode paprika, in reepjes
- handvol verse koriander, grofgehakt
- 1/4 kopje geroosterde pinda’s, grofgehakt
- Voor de dressing:
- 3 eetlepels GEMBER balsamico
- 1 eetlepel geraspte gember
- 2 eetlepels olijfolie
- Honing naar smaak
Werkwijze
- Om
de salade te maken, begin je met het snijden van alle groenten en het
combineren ervan in een grote kom. Voor de dressing, meng de gember
balsamico, geraspte gember, olijfolie en honing in een kom en klop alles
goed door elkaar. Giet de dressing over de salade en meng alles goed
door. Garneer met de geroosterde pinda’s en de gehakte koriander voor
extra smaak en textuur.
Deze Thaise salade met gember balsamico is niet alleen heerlijk, maar ook gezond! Perfect als bijgerecht of een lichte maaltijd. Geniet van de smaken!