JURA

JURA – Zwitserse kwaliteit

De allerbeste koffiemachines!

Het Zwitserse merk JURA specialiseert zich in het ultieme koffie resultaat en koffiekwaliteit, een bedieningscomfort, duurzaamheid en eco-intelligentie en wereldwijde optimale service. Kies ook voor een jura koffiemachine en geniet van heerlijke koffie, iedere dag weer.De nieuwste technologieën zorgen voor een explosie van smaak en een heerlijke crèma laag, zuiver water en een korte bereidingstijd.

Naast het grootste assortiment in JURA koffiemachines, kies je ook voor de zekerheid dat je het beste advies krijgt van onze JURA getrainde koffie experts. Een JURA koffiemachine voor u thuis die aan al uw wensen voldoet.

Professional_X6_GCW_X8_CCBl-18_bean-container_de_Print_deu_20964(1)1

JURA professional koffievolautomaten staan voor beste koffiekwaliteit met een enorme diversiteit aan specialiteiten. Daarbij kunnen er wel 10 tot 200 koffiespecialiteiten per dag worden geconsumeerd.

JURA-E8-(start-accessoires)1

JURA levert een uitgebreid assortiment moderne accessoires om nog meer van uw volautomaat te kunnen genieten.

JURA zorgt dat het onderhoud van koffievolautomaten net zo eenvoudig is als de bereiding van de koffiespecialiteiten.

Waar staat het merk JURA voor?

Innovatie, precisie, kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en service zijn waarden die als het ware in het DNA van JURA gegrift zijn. Als enige merk ter wereld spitst het Zwitserse bedrijf zich volledig toe op premium-volautomaten voor koffiespecialiteiten, en heeft het zich duidelijk als specialist op de markt gepositioneerd. Volautomaten van JURA zijn een synoniem voor een optimaal koffieresultaat, een eenvoudige bediening en een subliem design.